KONTAKT
INFORMACIJE

Ville Pinus - Gina d.o.o.
Matanovci 37, 51314 Ravna Gora
Gorski kotar

www.drvene-kuce.com.hr

GSM: + 385 (0)98 324 157
Tel: + 385 (0)51 817 545
Fax: + 385 (0)51 817 532

pinus@drvene-kuce.com.hr

Način i uvjeti plaćanja

Prodajno mjesto: Luxury Chalets
Tvrtka: Gina d.o.o.
Adresa: Kupjak 84/C, 51313 Kupjak, Gorski kotar
Matični broj: 1697137

MBS: 040179484
OIB: 97326753210
GSM: + 385 (0)98 324 157
E-mail: pinus@drvene-kuce.com.hr
Web: www.drvene-kuce.com.hr

Skraćena tvrtka/naziv: GINA d.o.o.
Tvrtka/naziv: GINA društvo s ograničenom odgovornošću za turizam, trgovinu i usluge

Web stranica www.luxurychalets.com.hr u vlasništvu je tvrtke Gina d.o.o. i nudi usluge iznajmljivanja smještaja u ekskluzivnim drvenim villama Pinus u Ravnoj Gori.

Web stranica www.luxurychalets.com.hr svojim registriranim korisnicima nudi mogućnost online rezervacije smještaja u ekskluzivnim drvenim villama Pinus u Ravnoj Gori slanjem upita putem web stranice za željeni termin. Na temelju upita korisnika, tvrtka Gina d.o.o. kreira ponudu u kojoj su definirani vrsta usluge, cijena usluge (istaknuta u kunama) i ostali uvjeti prodaje. O kreiranoj ponudi korisnik se obavještava e-mailom, te je ona dostupna za pregled korisniku na njegovim korisničkim stranicama. Prilikom pregleda ponude, korisnik ima mogućnost prihvaćanja ili odbijanja ponude. Plaćanjem ponude korisnik potvrđuje da prihvaća ponudu u cjelosti. Ukoliko u ponudi nisu definirani uvjeti povrata i garancije, primjenjuju se zakonom propisani uvjeti.

Online plaćanje kreditnim karticama odvija se putem WSpay™ payment gateway usluge tvrtke Web Studio d.o.o., a podaci korisnika u svakom su trenutku zaštićeni korištenjem SSL protokola 128 bitne enkripcije. Prilikom autorizacije Visa i Mastercard kreditnih kartica koristi se tehnologija 3D secure autorizacije.

LuxuryChalets, odnosno Gina d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Gina d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sve cijene istaknute u ponudama korisnicima izražene su u kunama (Kn). Zbog inozemnih kupaca dajemo sljedeću izjavu o konverziji:
"All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations."

NEWSLETTER